Data Ingeniør, Jesper Jensen

  Niels Jesper Jensen                         

Hej! Jeg hedder Jesper, og er en årgang '63. Jeg uddannet data ingeniør årgang '86 fra Odense Teknikum. Efter 20 års virke som dataingeniør, hvor overskrifterne var SKAKO, DDE, Kia(.dk), LEGO, program og system udvikling,  'C', UNIX, VMS, DOS, Windows og endelig SAP, har jeg nu taget springet og er indtrådt som adm. direktør i familie firmaet LH-Jelling. Her sælger vi ståltag, samt spær, tømmer og lægter. Eller sagt på en anden måde: Alt fra 2 plader til kaninburet og til komplette haller på 1000 m2

Når jeg har fri prøver jeg at få ryddet lidt op i kælderen herhjemme, eller også flygter jeg ud i skoven og leger motorsav, traktorer og andre spændende maskiner. Det hænder også at jeg hjælper med at tænde op i grillen eller falder i søvn foran fjernsynet sammen med resten af familien.

Ferien skal hels bruges til at se noget eller opleve noget. De sidste to år har sommerferien bestået at 3 ugers bil/telt ferie i det østlige Europa. Det kan der læses mere om andre steder på hjemmesiden. Februar skal bestå af en og gerne to uger på ski-ferie.

Forsiden