Julehilsen 2006

Kære Alle.

Allerførst vil vi ønske jer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

 

Endnu et år er gået og selv om det er gået rigtig stærkt, har der dog været tid til nogle nye tiltag.

 

Traditionen tro tog vi på skiferie i uge 7 og nu skulle det vise sig om Trysil kunne leve op til alle de gode meldinger, vi havde hørt. Desværre blev Sofie syg lige op til ferien og måtte blive hjemme i sengen hele ugen – æv! Vi andre havde en fantastisk uge og bestilte allerede skiferie til Trysil 2007 i foråret. Det er altid et hit at komme samme sted minimum 2 år i træk.

 

 

 

 

 

Foråret stod i konfirmationernes tegn. D. 30/4 blev Tobias konfirmeret i Nebsager kirke og festen blev holdt i BGI- hallen sammen med ca. 70 gæster. Det var en rigtig god dag – lige i Tobias´ ånd, hvor der også var tid til at spille fodbold og springe. 14 dage senere blev Tobias´ kusine Anne konfirmeret også her havde vi en god fest.

 

I slutningen af juni skete der ret mange ting. Bente blev alene og vi købte huset i Sejet sammen med mormor og morfar. Jesper brugte en del tid på at ordne alt det praktiske – der er rigtig mange ting, der skal klares – men det lykkedes faktisk at få det hele på plads lige inden vi tog på ferie.

Samtidig havde Jesper truffet en beslutning af de større og sagt sin stilling på LEGO op pr. 1/7 for hellige sig arbejdet som ”direktør” i LH Jelling, Jensen dynastiets familliefirma. Det kan godt være, at der var travlt på LEGO, men Lone vil gerne hilse at sige, at der ikke er mindre at lave som selvstændig. Men når så kan lide det man laver, så er det vel ok.

 

Sommerferien var planlagt i samme ånd som sidste år – 3 uger i KIAén til det sydøstlige Europa. Inden vi tog af sted var der dog lige en Landsstævne i Haderslev, der skulle opleves. Jesper var aktiv på et hold, Tobias og Johanne var tilskuere og Lone var med 108 elever fra BGI en uge. Alt i alt en stor oplevelse.

De 3 uger efterfølgende var tiltrængte efter den megen ståhej, der havde været op til. Vi nød det i fulde drag, men fik ikke set helt så mange kirker, borge og slotte som sidste år. I stedet blev der slappet mere af, bla. 3 dages badeferie i Kroatien. Vi nåede dog også at se rigtig meget bla. Plitwicka søerne, Bratislava, Karlovy Vary (Karlsbad), de italienske bjerge samt en masse flot natur. En ting vi dog lærte på turen var, at man ikke skal stole 100% på en GPS. Hav altid et kort og en kortlæser ved siden af!! Forhåbentlig får vi snart skrevet dagbogen ind og lagt den på hjemmesiden.

 

Efteråret har stået på arbejde og husbyggeri ved Fruens Hus. Det går langsomt fremad med træhuset, men der skal jo også tjenes pengeJ Mon ikke huset bliver færdig i 2007, så Erik og Grete kan flytte ind og Lars og Dorte kan flytte på Lilbjerg?

 

Lone var en tur i Amsterdam i november på et dansekursus i forbindelse med arbejde. En rigtig god oplevelse, hvor vi også nåede at se en julepyntet Amsterdam og få en kulinarisk oplevelse på en bådrestaurant.

 

Det blev heldigvis også til en forlænget weekend i sommerhus i Fjellerup sammen med Helle og Tommy – hyggeligt, dejligt og tiltrængt.

 

Ellers går hverdagen med gymnastik for Johanne og Tobias (2x om ugen) og Johanne synger i kirkekor, så det er en travl december med diverse Luciaoptog og gudstjenester. Gymnastikken når de voksne desværre ikke, men Lone synger i stedet i Ibena koret i Horsens på andet år og det er super hyggeligt.

 

Det er store børn vi har efterhånden:

Sofie går i 3. g på IB i Kolding og er færdig til sommer, så skal hun  …………  J

Tobias går i 8. kl. p å Rårup skole og skal på Bjergsnæs efterskole næste år.

Johanne går i 3. kl. på Stenderup skole og tager nu selv skolebussen hjem.

Jonathan går også i 3. g på IB i Kolding og hvor kommer han så i ind billedet?  - spørg Sofie J

 

Lille juleaften skal vi være herhjemme med alle ungerne, Bente og Anne. Juleaften skal Jesper, Johanne og jeg til Hjortsvang sammen med mine forældre og Bente. 1. juledag skal vi vanen tro slappe af og 2. juledag ligeså vanen tro skal vi holde julefrokost. Det er stadig lidt uvist, hvor mange vi bliver, men mellem 17 og 22, så vi vælger nok at være på skolen, hvor der er lidt bedre plads og kortere til springcentreret.

 

Nytårsaften skal vi til Helle og Tommy i Skanderup og inden vi ser os om står den på skiferie igen. Næste år bliver der dog 2 af slagsen, mon ikke det går? I uge 5 skal vi til Hemsedal sammen med BGI og i uge 7 tager vi med Lars og Dorte til Trysil.

 

Det var sidste nyt fra Bjerre, nu håber vi, der bliver lidt bedre tid næste år, man har vel lov at være optimisk – så vi kan ses i 2007J

 

Vi håber I alle har det godt og sender hermed de bedste julehilsner til jer alle.

 

 

Mange knus fra os alle i Bjerre.

 

Johanne, Sofie og Tobias ved Plitvica søerne.                   De to gamle det samme sted.

 

 

Tobias, Jonathan, Sofie og Johanne - Julen 2006.