SOMMER & JENSEN

SOMMERFERIE 2005

DAGBOG

Søndag 10/7

Afgang

Frymburk

Kl

 

Km

2638

Ankomst

Frymburk

Kl

 

Km

 

 

 

Kl

 

Km

 

Overnatning

Frymburk Camping

Vejret

Regnvejr, regnvejr og regnvejr

Dagen

En hel nats regn havde sat sine spor i landskabet og i vores telt. Der havde dannet sig en mindre sø i teltet og det var temmelig vådt det hele. Morgenmåltidet blev klaret siddende på plastikposer og fleecetrøjer på. Hele familien blev badet, men der var andre end os, der havde håbet at få varmen af den vej, så det var begrænset med det varme vand. Jesper arrangerede en fin tørresnor, men det er altså begrænset, hvor meget det tørrer i regnvejr. Hverken tæpper eller håndklæder. Flere tasker var godt fugtige i bunden og det var også gået ud over 1/3 af Johannes tøj. Fik organiseret det meste og lagt i tørre og våde bunker, med en plan om, at noget skulle vaskes, andet kunne tørre i bilen.

Kørte en tur dels for at få varmen dels for at kigge lidt på omegnen. Startede med at køre ned  Lipnosøen, hvor vi bla. Så færgen der sejlede fra Dolce Vltavice. Den ville vist ikke have fået lov til at sejle mange sømil i Danmark. Herefter fortsatte vi til Cesky Krumlov, hvor vi kørte lidt rundt og så nogle meget små gader. Endte lidt oppe af Moldau floden, hvor vi gjorde holdt, fik frokost og kiggede på 3 hold, der raftede ned ad floden i gummibåde. De skulle passere et strømfald lige ud for, hvor vi var. Så der var noget at kigge på. Efter frokosten fulgte vi Moldau hele vejen tilbage til Lipno. Vi så rigtig mange sejlende ned ad floden i såvel gummibåde som kanoer.

I Vyssi Brod hævede vi penge til de sidste dage i Tjekkiet og handlede ind i en Spar købmand. Udenfor butikken blev vi passet op af en meget spritlugtende mand, der kom med en længere udredning om, at han ikke kunne komme hjem med toget, fordi han manglede 182 kcz. Manden fik ikke nogen penge! Til gengæld var politiet ankommet, da vi kom ud fra butikken og han benyttede lige lejligheden til at give et par parkeringsbøder. Heldigvis var han startet i den modsatte side! Aftensmaden blev igen tilberedt på grillen: marinerede koteletter, hele og halve bagte kartofler, gul peber og tomater og et par flutes. Det regnede stadig efter 11/4 døgn med kun kortere ophold.

Det lykkedes at kæmpe sig til en ledig vaskemaskine efter 20  minutters venten i vaskerummet og sent lykkedes det at få tøjet i tumbleren og endnu en vask i maskinen. Dejligt med rent og tørt tøj.

Dagens !