SOMMER & JENSEN

SOMMERFERIE 2005

DAGBOG

Lørdag 9/7

Afgang

Reindorfgasse 6, Wien

Kl

11:30

Km

2353

Ankomst

Frymburk Camping, Frymburk

Kl

Ca. 19

Km

2638

 

Østrigsk-Tjekkiske grænse.

Dolni Dvoriske

Kl

Ca. 17

Km

Ca. 2600

Overnatning

Frymburk Camping

Vejret

Regnvejr i Wien, men opklaring og en del sol på vej til Tjekkiet.

Dagen

Tobias og Lone vågnede kl. 6.30 ved en masse larm, måske var det tømning af flaskecontainer. Tobias´ øre løb igen, igen og det klarede han selv på badeværelset, han havde sågar vasket håret. Herefter kunne de ikke sove mere, så der blev en times læsning. Kl. 9 vækkede vi Jesper og Johanne og begyndte at pakke det hele sammen. Vi spiste morgenmad med David og pakkede det sidste i bilen. Vi manglede stadig enten en spritbrænder eller et helt trangiasæt. David mente at vide, hvor det kunne skaffes, men efter 3 forgæves forsøg – det sidste forsøg kun 7 min. for sent og med et stort udvalg i vinduet af det vi manglede. Æv, men vi må nok se i øjnene, at det ikke bliver på denne ferie, vi selv skal koge vand til kaffen.

Kl. 13.30 satte vi David af i Reindorfgasse og sagde pænt farvel og tak for denne gang. Vi holdt middagsrest ved Ypps mellem Wien og Linz. KL. 17 krydsede vi den tjekkiske grænse, holdt tissepause og kørte videre. Om det var kortlæsere, chaufføren eller noget helt tredje, men efter ca. 3 kvarter ser vi pludselig en uniformeret mand og noget der ligner en grænseovergang! Vi sidder med kortet og spørger ham pænt, hvor vi er og han smiler og siger, at vi er på vej til Østrig. Det var ikke lige meningen, så han åbnede bommen for os og vinkede pænt til os og vi begav os den anden vej. Men der er ikke noget, der er så skidt at det ikke er godt for noget. Vi fik nemlig provianteret, så vi selv kunne lave mad på Weberen, for første gang.

Denne gang gik det bedre med at finde vej og uden problemer fandt vi Frymburk Camoungplads ved Lipnosøen. Vi fik udleveret et kort og kunne gå rundt, besigtige de endnu ledige pladser og udvælge den bedste. Det gjorde vi og satte telt op, pumpede luftmadrasser og tændte Weberen. Endelig lykkedes det at lave vores eget måltid, det var herligt med marinerede svinekød, bagte kartofler, grillet peber og flutes. Alt lutter idyl og en fremragende udsigt direkte ud over Lipnosøen, det eneste lille minus var, at det begyndte at regne. Kl. var efterhånden blevet 21.30 inden maden var færdig (det var ikke Head Beads briketter) og vi måtte have gang i lommelygten inden vi blev helt færdige med at spise. Herefter var der kun en ting at gøre: børste tænder og på hovedet i soveposerne, mens regnen silede ned og drømme om det gode vejr til næste dag.

 

 

Dagens !

Tobias: Kan vi ikke køre over Vestbredden i Jylland for at bade på vej hjem ?