SOMMER & JENSEN

SOMMERFERIE 2005

DAGBOG

Onsdag 29/6

Afgang

SOKOL Camping, Prag

Kl

12.50

Km

1088

Ankomst

SOKOL Camping, Prag

Kl

15.45

Km

1088

 

Prag

Kl

14.30

Km

-

Overnatning

SOKOL Camping

Vejret

Solskin med vekslende skydække.

Dagen

Blev vækket at 2 børn på trampolinierne kl. 7.30. Ikke vores unger – Nej - forældrene må være sorte og have små røde horn i panden, og lige nu være i gang med at røre i en gryde.

Brød + mælk fra receptionen – morgen mad- Afg. Med bus 109 + sporvogn til det gule marked. Det er kæmpestort og efter 3 min. ved vi også hvorfor det hedder det gule marked. Hudfarven på alle kræmmerne !!.

Alt handles i stor stil. Blev kun prakket en rygsæk  (220 KZC), et sæt tøj med Diddle (300 KCZ), en taske (8 € - og så hun sur ud – så måske en god handel), Shorts (200 KCZ), badevinger (59 KCZ) samt stik (skandinavisk – CZ konverter) (60 KCZ) på. Spiste pølser + hamburgere af ret tvivlsom kvalitet – men de var billige. Fandt derefter frugt+grønt-marked  og indkøbte lidt frugt. Fandt også en gummihammer i et byggemarked. Tog så sporvognen til Hrad. Imponerende stort borganlæg. Spiste is i ”kongens have” og gik en lille tur rundt. Fortsatte herefter ind på Hrad til 3 borggård, hvor vi så ”Vitus katedralen. Tog adskillige billeder af dette imponerende bygningsværk. Løb ned af trapperne og tog med sporvognen til samme ende station, som vi startede ved om morgenen. Bus 109 hjem til campingpladsen. Vandet i Poolen var blevet skiftet, så ungerne fik et rigtigt KOLDT bad. Vi spiste på igen campingpladsens restaurant.  Mor og Sofie: Kylling med Brieost og tyttebær. Far: Penne Pesto og græsk salat. Johanne: Spagetti Cabonara og derefter Tobias’ Pomme frites og panerede kylling. Tobias: Begyndte på Pommes frites med paneret kylling, og fik så den Spagetti Cabonara som ikke faldt i damens smag. Det kræver brede skuldre at være en fantastisk storebror.

Til dessert fik vi alle is, på nær Sofie der fik æblepie og lov til at kigge lidt mere på tjeneren der så ret sød ud.

Efter maden hoppede ungerne i trampolin og snakkede med nogle unge mennesker, mens mor og far pakkede. Vi gik i seng til småregn.

Dagens !

Gule kræmmere : ”Name your max-price, name your max-price !”