SOMMER & JENSEN

SOMMERFERIE 2005

DAGBOG

Søndag 26/6

Afgang

Louny

Kl

13.30

Km

926

Ankomst

Louny

Kl

18.15

Km

972

 

Rana

Kl

14.30

Km

938

Overnatning

Hotel Union, Louny

Vejret

Meget lun nat med regnvejr, efterfulgt af en

flot solskinsdag. Ca. 25 C.

Dagen

Vågnede ved kirkeklokkeklang kl. 8.00, men ingen børn hørte det. Morgenmad kl. 9.45 – bestilte samme hotel nok en nat. Gåtur i en meget lukket og mennesketom Louny. Hvad laver tjekker på en søndag ?? De er i hvert fald ikke på gaden !

Handlede frokost, vand + godter i Lidl og kørte til Rana bjerget, 10-15 km fra Louny. En meget karakteristisk vulkantop  der hæver sig 150-200 m over det flade landskab til xxx m. Spiste frokost på en lidt privat P-plads. Den hørte til et center med kiosk/café og værelser beregnet for paraglidere. Betalte derefter 30 KCZ for at parkere og gik en ca. 3 km op og meget stejlt ned igen. Nød ½ times afslapning på toppen og så på op til  ca. 10 paraglidere i luften.

Købte velfortjente is og sodavand, da vi kom tilbage til P-pladsen. Kørte derefter en lille tur omkring en sø ved byen Lenesice og så ”vores” bjerg fra flere sider. Hjemme på hotellet spiste vi vandmelon og chips. Fandt en rigtig hyggelig restaurant (Karvana), der havde en terrasse med en fantastisk udsigt over landskabet med bl.a. Oblik-bjerget.

Johanne: Salat+pommes. De ”voksne”: Kylling CordonBleu m/krotter/rösti. Rigtig god mad - *****. 5 x hovedret, 5 x dessert, 1 fl. Rødvin, 4 sodavand og 2 fadøl – 1022 KCZ’er.

Dagens !

Tobias med en pind: Ho..Ho.. Hokke Pose !