SOMMER & JENSEN

SOMMERFERIE 2005

DAGBOG

Lørdag 25/6

Afgang

Bad Bramstad

Kl

10.55

Km

270

Ankomst

Louny

Kl

19.15

Km

926

 

Tysk/Tjekkiske grænse (Zinnwald)

Kl

Ca. 18.00

Km

890

Overnatning

Hotel Union, Louny

Vejret

Torden og regnvejr fra morgenstunden

Opklaring omkring Hamburg ved 12-tiden. Derefter blandet byge vejr. Rimeligt lunt.

Dagen

Morgen mad på Hotel Tannenech. Et kur hotel – Stort set kun pensionister ved morgen buffet’en – rimelig god.

Frokost – Brød med ”Glasleverpostej” ved 14-14.30 ved Marienborn i regnvejr. Vi sluttede med at spise i bilen pga. vejret. Lidt opklaring senere. Fortsætte nu mod Dresden i regnvejr. Bliver enige om at vejret nok er mest til endnu en overnatning under fast tag, da der er rimeligt mange ”sorte utætte” skyer og det stormer. Men der er ikke koldt. Krydsede grænsen (Zinnwald-Georgenfeld / Cinovec) til CZ ved 18 tiden, og fortsatte til byen Teplice, hvor vi fandt en tank og købte motorvejs vignetten. Bilen må i øvrigt være blevet en ½ meter bredere.  Ufatteligt mange ludere trak i begge sider af vejen helt fra grænsen og til byen. Såvel påklædning som opførsel var enormt vulgær.

Efter et kik i ”Turen” kørte vi efter byen Louny. På vejen så vi mange meget karakteristiske små bjege som ”stikker” op af det ellers flade landskab. I Louny fandt vi et hotel midt i byen. Efter at have besigtiget værelserne, sagde vi OK. 1980 CZK pr. overnatning. Noget billigere end forrige nat.

Vi gik i Hotellets restaurant for at spise. Sofie, Lone og Jesper bestilte Forel med bacon. Ikke nogen udpræget succes. Tobias og Johanne fik en fiske filet med pomme frites – OK. Bestilte maden kl. 20.15, den kom kl 21.15, og kl 22.10 kom desserten så ind – Store is desserter - hmmm.

Kl. 23 var det sengetid.

Dagens !

 

Billeder

Billeder 20050625